Mark a Belinda Lindhorstovi, koupili farmu v roce 1996. Mark, bývalý auditor a poradce vedoucího, vnáší do svého podnikání plno bystrých postřehů a vášeň k vínu.

Belinda, bývalá učitelka, vypomáhá svým vstřícným přístupem. Podnik se rozrostl o výrobnu vín, restauraci a obytnou chatu vlastním stravováním a jiné.

Dynamický tým managementu pomáhá Markovi a Belindě provozovat jejich stále se rozrůstající podnik, jehož hlavním cílem je poskytovat unikátní zážitky s vínem v překrásném prostředí vinařské oblasti v Paarl. Nadšení pracovníci na farmě se těší až se budou moci zapojit do projektu domové výstavby na farmách Lindhorst.

Naše vína

Vyrábíme řadu červených vín včetně Shiraz, Merlot, Cabernet Sauvignon a i malé množství Jihoafrické odrůdy Pinotage. Manager farmy a výrobce vína Erniel Wilken hledá rady u renomovaného vinaře Kevina Watta a poradkyně výroby vína Cathy Marshall.

Hrozny jsou ručně sbírány a jejich úrodnost je záměrně nízká, aby se zajistila jejich kvalita. Po opatrných posudcích, které určí přesnou zralost, kterou májí hrozny mít, jsou v brzkých chladných ranních hodinách sklizeny. Vnitřní teplota hroznů se může dále snižovat nebo udržovat v chladících zařízeních. Ve sklepě je teplota pečlivě kontrolována a používáme nejlepší dubu a moderní metody, abychom zajistili kvalitu produktu. Přepečlivý proces míchání a rada expertů v ochutnávání nám pomáhá vytvořit naše blendy, například blend s dominantním Shiraz, kterým je naš „Statement“. Vzhledem k oblíbené poptávce jsme nedávno přidali do našeho sortimentu i bílé víno.